Om Carat

Hvem er Køreskolen CARAT?

Køreskolen Carat

Køreskolen Carat blev grundlagt tilbage i 1992 af Marian Røbel, sammen med Kørelærer Max Røbel og Grete Grann. De har sammen drevet Køreskolen Carat i mere end 23 år.

Afdelinger

Skolen har igennem tiden haft flere afdelinger blandt andet i Helsinge (den første afdeling), dernæst i Hillerød og Helsingør til sidst kom afdelingen i Frederiksværk. Helsingør eksisterede i en årrække, men det blev besluttet kun at fortsatte med 3 afdelinger Helsinge – Hillerød – Frederiksværk.
Afdelingerne består i dag af Frederiskværk og Helsinge

Køreskolen Carat blev den 1. September 2014 solgt videre til Kørelærer Grete Grann og Kørelærer Chris Østrup Fisker.

Udvikling

Køreskolen fortsætter dens udvikling løbende, til at være en fast og medspillende rolle for køreskoleelever i hele Nordsjælland. 
Køreskolen ønsker for fremtiden at blive en af de absolut bedste køreskole i Nordsjælland, som tilbyde undervisning i høj kvalitet, som for dig betyder en god og høj beståelsesmulighed for din teoriprøve og praktiske prøve.

Daglig drift

Dagligdagen varetages af Chris, som underviser alle elever på køreskolen.

Chris er certificeret førstehjælpsinstruktør, og står for førstehjælpskurser på køreskolen. Det samme gør sig gældende for Manøvrebane og Køreteknik, at det også her er Chris som er instruktør.

Vi glæder os til at se dig og dine venner her på Køreskolen Carat

Chris, Kørelærer